FOTO/ Festivitate cu primar la Colegiul Naţional „C. Negri”, în prima zi de şcoală
Foto: Foto: Vasile Caburgan

FOTO/ Festivitate cu primar la Colegiul Naţional „C. Negri”, în prima zi de şcoală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan nu a ascuns că are un copil care învaţă la această instituţie


În timp ce unii liceeni îşi făceau curaj ca să intre la cursuri fumând întâi o ţigară pe după garaje, la şcolile generale festivităţile de deschidere a anului şcolar au umplut curţile cu elevi, copii, profesori şi buchete de flori. Indiferent de clasa în care intră copilul, prima zi de şcoală e o sărbătoare care se ţine an de an după un ritual anume. Bobocii claselor pregătitoare, dar şi cei de clasa I au fost primiţi pe sub podul de flori, iar învăţătoarele s-au întrecut să le gătească cum se cuvine sălile de clasă. Ecusoane, steguleţe, baloane, ghiozdănele din carton cu mesaje îndulcite de bomboane, dar şi torturi sau alte trataţii au făcut parte din recuzita care a completat scenariul luminos de la începutul anului şcolar.

„C. Negri a bătut CNVA-ul”

Dacă toţi inspectorii şcolari au participat anul acesta doar la festivităţile din mediul rural, la Galaţi, primarul a mers în dublă calitate la Colegiul „C. Negri”. El a recunoscut că este mândru că are copilul înscris la această unitate de învăţământ, mai ales „că, anul acesta, C. Negri a bătut CNVA-ul la bacalaureat şi a obţinut şi o medalie internaţională de aur, la olimpiada de geografie”.

Pentru că elevii erau în vacanţă când Cosmina Albulescu a câştigat aurul la internaţionala de geografie, Marius Stan (care deja a răsplătit-o cu un premiu în bani) a ţinut s-o felicite încă o dată şi la festivitatea de ieri.

 

 

Citit 6269 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.