În două unităţi de învăţământ şcoala a început în şantier
Foto: Explicaţie foto: La Liceul de Artă lucrările au început din timp, susţine purtătorul de cuvânt al Primăriei

În două unităţi de învăţământ şcoala a început în şantier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Liceul cu Program Sportiv, s-a reziliat contractul cu o săptămână înainte de începerea şcolii * Nici la Liceul de Artă toaletele nu erau ieri gata


La Liceul cu Program Sportiv anul şcolar a început în plin şantier. Mai mult decât atât programul elevilor, cel puţin săptămâna aceasta, a fost scurtat, pentru că toaletele nu sunt gata.

Cu numai o săptămână înainte de 16 septembrie, Primăria a reziliat contractul cu firma care primise lucrarea şi a atribuit-o alteia.

„Am avut o firmă din Satu Mare cu lucrători din Brăila, care timp de o lună n-au făcut nimic. Am sesizat Primăria şi a fost schimbată firma”, ne spune Florin Păunescu, directorul de la Sportiv.

Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt de la Primărie, Mihai Costache. „A trebuit să renunţăm pentru că s-a lucrat lent şi prost şi nu vor mai primi lucrări la noi”, spune purtătorul de cuvânt. Acesta a mai declarat că noua societate a lucrat foarte repede, inclusiv în week-end şi că săptămâna aceasta va finaliza tot ceea ce are de făcut.

Şantier era ieri şi la Liceul de Artă, unde toaletele nu erau gata. Despre situaţia de aici, Mihai Costache nu ne-a putut spune mare lucru: „Firma a fost serioasă, a lucrat foarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Probabil se va finaliza şi aici în următoarele zile”.

 

Citit 1666 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.