Vezi care sunt elevii gălăţeni care au urcat pe podium la Concursul de Matematică "C. S. Calude"

Vezi care sunt elevii gălăţeni care au urcat pe podium la Concursul de Matematică "C. S. Calude"
Cristian Chirac a obţinut premiul I la clasa a XII-a
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă în 2012, Marele premiu al Concursului Interjudeţean „C. S. Calude” pentru clasele VII-XII, organizat de CNVA, a rămas la Galaţi, anul acesta el a fost câştigat de un elev din Bucureşti, Marius Bocanu, de la Liceul Internaţional de Informatică. Cel care a luat trofeul anul trecut, Cristian Chirac de la CNVA (de la clasa profesorului Romeo Zamfir), s-a clasat acum pe primul loc la clasa a XII-a. Colegul său de la clasa a VII-a, Cătălin Pamfil (profesor Mihai Totolici), a ocupat locul al II-lea.

„Ca o noutate, anul acesta, Societatea de Ştiinţe Matematice din România, filiala Galaţi, a acordat premii în bani doar pentru elevii gălăţeni care nu au prins podiumul, dar s-au clasat imediat sub linie”, ne-a declarat organizatorul concursului, directorul adjunct de la CNVA, Romeo Zamfir.

La competiţia pe echipe, la gimnaziu, elevii de la Colegiul „Al. I. Cuza”, Vicenţiu Palagă, Alexandru Leica şi Radu Batan, au obţinut locul al II-lea, iar elevii de la CNVA, Dragoş Corleancă, Dan Crai şi Cătălin Pamfil, locul al III-lea. Tot pe locul al III-lea s-a clasat la liceu şi echipajul de la CNVA format din Iulia Cristian, Cristian Chirac, Andrei Bogdan Puiu şi Adrian Slătineanu.

Citit 4490 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 12:48