Colegiul de Alimentaţie şi Turism „D. Moţoc” şi-a sărbătorit „Săptămâna porţilor deschise” prin concursuri şi diferite activităţi specifice profilului unităţii de învăţământ. Au avut loc competiţii între firmele de exerciţiu, concurs de sculptură în fructe şi legume, expoziţii culinare pe diferite teme - „Deliciile toamnei”, „Mere gătite de sărbătoare”, dar şi discuţii pe teme de alimentaţie sănătoasă - „A fi sau a nu fi vegetarian”.
Agenţii comerciali care derulează parteneriate împreună cu liceul au premiat elevii cei mai buni. Astfel, Florin Anghel a fost decretat cel mai bun bucătar, Adriana Danian a luat premiul pentru cel mai bun ospătar, iar Viorel Turcu - pentru cel mai bun elev al şcolii, având media cea mai mare. De asemenea, au fost evidenţiaţi olimpicii Lucian Axinte şi Liviu Dediu, dar şi toţi profesorii, cadrele didactice auxiliare şi personalul nedidactic.