Ultima zi de înscriere la selecţia pentru experţi în educaţie

Ultima zi de înscriere la selecţia pentru experţi în educaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadrele didactice care doresc să participe la cea de-a cincea selecţie pentru corpul naţional de experţi se mai pot înscrie până miercuri, la Sala multimedia de la ISJ, între orele 9,00 şi 15,00. Lista profesorilor selectaţi se va afişa pe 8 noiembrie, iar contestaţiile se vor depune între 11 şi 15 noiembrie.

Citit 1371 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 17:50

7 comentarii

 • postat de -inflatie-de-conducatori-de-scoli-de-doctorat
  Luni, 04 Noiembrie 2013 19:00
  185.26.182.***
  În mod normal, la doctorat se înscrie cineva care are la activul său un antrenament în cercetare, a publicat ceva în domeniu şi care ajunge prin propria sa evoluţie să identifice problema pe care doreşte s-o aprofundeze şi în care îşi va face doctoratul. Acesta este portretul robot al doctorandului autentic, dar care, mai cu seamă în anumite domenii socio-umane, poate uneori şi în cele inginereşti sau medicale, a fost înlocuit cu un altul, şcolăresc şi superficial, în care persoane care nu au avut nimic a face cu cercetarea primesc de la conducătorul ştiinţific o anumită temă, împreună cu o bibliografie de rigoare, iar ceea ce urmează este în cel mai bun caz o compilaţie fericită. Acest scenariu vine si el in continuarea unei regretabile traditii.O inflaţie de conducători de doctorat, de doctoranzi şi de doctori exact in domenii (de exemplu, stiinte economice, juridice, politice etc) in care prezenta noastra stiintifica internationala este foarte slaba. Ttlul de doctor a devenit un fel de blazon pe care-l arboreaza multe persoane complet straine de truda celuia care cauta sa rezolve o problema si traieste alternativ stari de descurajare si de satisfactie, determinate de alternanta esecurilor si succeselor sale. Această batjocorire a instituţiei doctoratului sfidează pe doctoranzii autentici şi este semnul clar al unei societăţi incapabile să respecte valorile."
  0
  0
  Raportează
 • postat de Supravietuitorii
  Luni, 04 Noiembrie 2013 00:15
  5.13.138.***
  Sa dispara ideea de cursuri. Iar mai are cineva de castigat?! Orientati banii spre remunerarea cadrelor didactice care sunt sclavele sistemului. Accentul sa cada de pe cursuri pe salarizarea profesorilor. Ne-am saturat sa fim sclavii domniilor unora si mai ales al sistemului. Cersim an de an un drept al nostru care nu ni se da decat prin umilinta.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Pa, pa tiu tu
  Luni, 04 Noiembrie 2013 00:09
  5.13.138.***
  Cum Carp si acum mai e pe baricade?! Acest om nu are ce cauta in sistemul numit educatie si asta pt. ca e un om fara educabilitate. Daca te vedea pe marginea prapastiei te arunca in ea. Cine il sustine sa-l ia de crescut, ba mai mult sa-l puna stapan pe mosia lui. Spre deosebire de el, directoarea adj. e o d-na in adevaratul sens al cuvantului. Mai rezistati stimata d-na langa un asemenea "om"?! Si secretarele sunt aidoma lui.
  0
  1
  Raportează
 • postat de profii
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 18:12
  5.13.216.***
  Si alcoolicul din fundul judetului, care e director de școala , eventual, pus de usl sau pdl, a ajuns sa fie expert in educatie ! Ia vedeti, CARP de la Tudor Vladimirescu este expert ? Dar maimutele si maimutoii de prin Varlezi si alte cele....SUNT EXPERTI ? Vai de noi !!!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Joi, 31 Octombrie 2013 11:43
  5.13.221.***
  Intr-o tara unde predomina prostia si golania merge sa ai si un titlui de expert in educatie, ce a mai conteaza?
  1
  7
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Joi, 31 Octombrie 2013 11:38
  5.13.221.***
  Experti in educatie? Ce mai e si asta? Treziti-va la realitate, care experti si care educatie? Nu mai stiti ce sa scorniti, in loc sa va preocupati realmente de educatia tinerilor. Nu vedeti non-valorile din ochii vostrii? Citi adolescenti termina 12 clase, citi mai citesc o carte? Toti tinerii de azi sunt preocupati de soferit, de jocuri, de etnobotanice, de cluburi. Ce educatie sa le mai faci la astia? Vrei tu, expert in educatie, sa-i inveti cite ceva din tabelul lui Mendeleev, sa retina teorema lui Tahales sau Pitagora sau sa recunoasca vreun citat din vreo opera literara?
  1
  5
  Raportează
 • postat de ja
  Miercuri, 30 Octombrie 2013 16:44
  5.13.144.***
  Alte titluri fara valoare, sunt masteri,doctori, nerecunoscuti intelectual, material, valoric-ierarhic, sau legal, seamana cu titlul de rege al t i ganilor, numai ca in loc de rege si coroana au tilul de experti bla,bla,bla
  Sunt cel putin 30-40 cu studii doctorale in preuniversitar si tot cam atatia in universitati, daca nu mai mult, siii cine conduce ISJ Galati, si cati au doctoratul din ISJ Galati?- Partidul frate, asta este la putere,, nu studiile
  rap daca mai imi stergi comentariile, doar ptr ca nu vrei sa superi pe cineva intru pe contral si cum dispare il fac sa reapara cu mai multe comentarii actualizate cu ce faci tu.
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.