Workshop şi recital cu Mircea Tiberian, marţi, la Liceul de Artă "D. Cuclin"

Workshop şi recital cu Mircea Tiberian, marţi, la Liceul de Artă "D. Cuclin"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cunoscutul pianist de jazz, Mircea Tiberian, profesor universitar doctor la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti va veni marţi, 26 noiembrie la Galaţi, special pentru elevii de la Liceul de Artă „D. Cuclin” cu care va organiza un workshop, dimineaţă la ora 10,00, în amfiteatrul instituţiei de învăţământ. Maestrul acceptat să rămână şi seara pentru un recital de jazz, care se va desfăşura tot în amfiteatrul liceului, cu începere de la ora 19,00.
„Manifestarea a fost realizată cu sprijinul Asociaţiei pentru Realizarea Tinerilor prin Educaţie (ARTE), înfiinţată de părinţii şi profesorii liceului, prin care aceştia îşi propus să vină în sprijinul elevilor talentaţi, care nu au însă resursele materiale necesare. De aceea, concertul este cu intrare liberă, dar orice donaţie, cât de mică în urna de la intrare va fi binevenită”, ne-a declarat directoarea-adjunctă a liceului, Adina Şuşnea.

Citit 1519 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2013 16:25

1 comentariu

 • postat de maria
  Duminică, 24 Noiembrie 2013 20:03
  78.97.254.***
  excelent; un eveniment deosebit pentru niste elevi talentati; felicitari organizatorilor;
  si initiativa donatiilor e interesanta; sa speram ca si interesul galatenilor, in special a autoritatilor locale, va fi pe masura
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.