Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* „Sunt mai dificile decât cele din vară”, susţine inspectoarea generală, Laura Marin


Elevii au ieşit, ieri, destul de supăraţi, de la proba de matematică a simulării evaluării naţionale pentru că subiectele li s-au părut destul de dificile. 
Inspectoarea generală Laura Marin susţine că proba a decurs bine din punct de vedere organizatoric, dar că, în privinţa notelor, nu este atât de optimistă. „Subiectele au fost mai dificile decât cele date în vară la acest examen. Două puncte de la subiectul al II-lea şi alte două puncte de la subiectul al III-lea le-au ridicat sigur dificultăţi”, susţine inspectoarea generală.
Mai mult decât atât, unii elevi susţin că punctul „b” de la al treilea subiect, cel cu aflarea unghiului făcut de două plane nu li s-a predat.
Profesorul Romeo Zamfir de la CNVA susţine însă că el a predat elevilor de la clasă unghiul diedru şi că depinde de fiecare profesor cum şi-a structurat materia.
Rezultatele se vor afişa pe 7 martie, iar notele nu vor fi trecute în catalog.

Citit 2078 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2014 17:13

1 comentariu

 • postat de eleva cu performanta Duminică, 23 Februarie 2014 10:47 5.13.169.*** Link la comentariu
  0
  0

  Era bine sa li se dea si mai greu, cel putin din doua motive: 1. trebuie odata si odata diferentiati acesti elevi (cum sa fie toti de nota 10?????????) si 2. evident ca si profesorii trebuie sa poata evalua ce mai au de facut / muncit / lucrat cu aceasta generatie.
  Daca subiectele nu vor fi grele la admitere se vor "alege" din nou clasele de excelenta numai cu mediocri si elevii capabili de performante inalte vor ramane cu totii pe dinafara.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.