Cine ar putea fi noul inspector general la Galaţi

Cine ar putea fi noul inspector general la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am fost curioşi să aflăm pe cine ar pune în funcţia de inspector general, după eventuala plecare a Laurei Marin, cei care au ocupat deja acest scaun şi văd lucrurile din interior.

Doruleţ Resmeriţă, preşedintele PDL: „Cum ştiu că va fi numit un inspector general din cadrul PSD, dacă aş putea alege eu, m-aş opri la doamna Mirela Onişor, directoarea Colegiului Tehnic „Radu Negru”. Am lucrat cu dumneaei şi pot spune că este un om cu experienţă managerială, care vrea şi poate face treabă într-o funcţie de conducere. Este un om preocupat de atragerea fondurilor europene şi sunt bani mulţi pe care învăţământul gălăţean i-ar putea avea astfel. Nu în ultimul rând, este de inginer, ceea ce ar putea însemna o revigorare a învăţământului profesional la Galaţi.”

Tania Bogdan, vicepreşedinte CJ: „Eu l-aş vedea pe domnul Teodor Ştefănică, actualul inspector pentru învăţământul primar. Are o vechime foarte mare în inspectorat şi o anumită ţinută. Îl cunosc pentru că am lucrat cu dumnealui, are o minte foarte limpede şi este foarte echilibrat, tocmai datorită experienţei acumulate în funcţie managerială. Îl apreciez foarte mult din punct de vedere profesional şi recunosc că pe vremea cât am fost inspector general m-am sfătuit cu dumnealui în multe privinţe, iar ceea ce mi-a spus s-a dovedit a fi foarte util.”

Vasile Ciuchină, director CNVA: „E foarte grea alegerea. L-aş vedea pe domnul Gelu Homner, pentru că are experienţă, e un om elegant, cultivat şi cu abilităţi de comunicare. Dar consider că şi doamna Mirela Onişor ar fi indicată. O cunosc de pe vremea când era în clasa a IX-a, mi-a fost elevă. Era cea mai bună din clasă, iar acum am remarcat-o pentru un deosebit simţ organizatoric.”

 

Citit 5684 ori Ultima modificare Joi, 20 Martie 2014 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.