SUSŢINERE pentru facultate: INVESTIŢI în visul lui Petrică!

SUSŢINERE pentru facultate: INVESTIŢI în visul lui Petrică!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am scris săptămâna trecută despre un absolvent al Liceului Tehnologic din Pechea, Petrică Podaru, care a reuşit să obţină nota 10 la matematică la bacalaureat.

Deşi a avut o medie de bacalaureat destul de mare, Petrică nu a reuşit să intre pe locurile bugetate la kinetoterapie, specializare unde anul acesta a fost una dintre cele mai mari concurenţe.

Cum provine dintr-o familie săracă, cu cinci copii, cu mama casnică, iar tatăl rămas chiar la începutul acestei luni şomer, Petrică Podaru nu are posibilitatea să achite cei 3.000 de lei cât este taxa. Petrică susţine că mai are o soră care a intrat şi ea tot pe locurile cu taxă, la asistenţi medicali, iar familia sigur nu-i poate ajuta pe amândoi.

Deja oameni cu suflet mare au venit la redacţie pentru a investi în visul unui tânăr nevoiaş. Dumitru şi Virginia Şorcaru au adus la redacţie 500 de lei, pentru achitarea taxei. Dacă ar mai găsi măcar pe cineva la fel de generos, ar putea să plătească măcar prima rată, pentru a se înscrie la cursuri.

Cei care vor să-l ajute, pot veni la redacţia ziarului "Viaţa liberă" sau o pot contacta pe mama sa la telefonul 0749.167.074.

Citeşte şi cum să scoţi GENII ÎN MATEMATICĂ din nişte elevi de la ţară

Citit 1565 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 21:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.