Pregătire gratuită la Universitatea Danubius pentru toţi cei care nu au luat bacalaureatul

Pregătire gratuită la Universitatea Danubius pentru toţi cei care nu au luat bacalaureatul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Danubius” susţine că se alătură poziţiei marilor universităţi din ţară, în sensul că nu admite înscrişi la programele de licenţă care nu au diplomă de bacalaureat sau adeverinţă care să ateste că au promovat acest examen, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. 

Pentru categoria celor care nu au diplomă de bacalaureat există Şcoala Postliceală „Danubius”, înfiinţată încă din anul 2013, în cadrul Fundaţiei Universitare „Benone Puşcă”. „Statutul celor care merg la Şcoala Postliceală este de elev, iar după cei doi ani de studii primesc diplomă. Cursantul şcolii postliceale este liber să aleagă dacă va da sau nu examenul de bacalaureat. În cazul promovării acestuia, se poate înscrie la orice universitate la cursuri de licenţă în anul I.

Universitatea Danubius, începând cu anul 2012, a iniţiat un program de pregătire pentru bacalaureat, în mod gratuit, pentru orice tânăr care are nevoie de suport suplimentar pentru a promova acest examen, deci şi pentru cursanţii Şcolii Postliceale. Nu există o condiţionare între participarea la aceste cursuri de pregătire gratuită pentru bacalaureat şi, în cazul în care promovează, înscrierea la una dintre facultăţile Universităţii Danubius”, scrie în comunicat.

Citit 1465 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.