COPIII din Rădeşti vor ÎMPRUMUTA JUCĂRII de la BIBLIOTECĂ

COPIII din Rădeşti vor ÎMPRUMUTA JUCĂRII de la BIBLIOTECĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un proiect unic de voluntariat pentru judeţul Galaţi este pe cale să se nască în comuna Rădeşti. Florenţa Plumb răspunde de cărţile din Biblioteca publică a comunei. Femeia a venit cu ideea de a amenaja într-o cameră a bibliotecii o ludotecă în care copiii proveniţi din familii cu venituri modeste să poată veni să se joace. Apoi, la fel ca în cazul cărţilor, micuţii vor putea împrumuta două sau trei jucării acasă.

Educaţie prin joacă

Copiii cu vârste între patru şi şapte ani, care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse, sunt principalii beneficiari ai ideii. "Părinţii nu mai rămân cu bani şi pentru jucării, după ce le asigură hrana şi îmbrăcămintea micuţilor. De aceea, vrem ca prin împrumutatul jucăriilor acasă să le înfrumuseţăm copiilor viaţa şi în zilele în care nu vin la grădiniţă", spune Florenţa Porumb.

Dacă aveţi jucării, rechizite sau piese de mobilier pentru cei mici le puteţi dona prin poştă, sub formă de colet, la Biblioteca publică a comunei Rădeşti, judeţul Galaţi, cod 807014, România. Dacă locuiţi în comună puteţi duce jucăriile direct la bibliotecă.

Pentru mai multe informaţii puteţi suna la numărul de telefon 0760.798.274.

Citeşte şi: SALVATORI VOLUNTARI, sub umbrela PRIMĂRIEI/ Romanian Rescue Association se mută la Galaţi

Citit 2421 ori Ultima modificare Marți, 16 Decembrie 2014 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.