CONCURS de eseuri despre Europa. Care sunt OBIECTIVELE acestei competiţii

CONCURS de eseuri despre Europa. Care sunt OBIECTIVELE acestei competiţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Eurocentrica şi platforma de informare şi analiză Europunkt.ro au lansat concursul de eseuri cu tema „Europa Noastră”, care se adresează tinerilor între 18 şi 30 de ani, vorbitori de limbă română, din România dar şi de peste hotare. Obiectivele concursului sunt iniţierea procesului de formare a unor specialişti pe teme europene de interes general şi dezvoltarea publicului preocupat de evoluţia construcţiei europene.

Cei interesaţi pot trimite, până pe 15 aprilie, un eseu original, nepublicat anterior, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Textul, redactat în limba română, trebuie să conţină între 7.500 şi 10.000 de caractere (inclusiv spaţiile) şi va fi transmis în format .doc sau .docx.

Organizatorii au pregătit trei premii: premiul EuroPunkt (excursie la Bruxelles, cărţi de referinţă pe tematica UE), premiul de originalitate (excursie la Bruxelles) şi premiul special pentru românii din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina (o tabletă). Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul www.europunkt.ro.

Citeşte şi: Concursurile cu TAXĂ au fost INTERZISE în instituţiile de ÎNVĂŢĂMÂNT DE STAT

Citit 2003 ori Ultima modificare Marți, 03 Februarie 2015 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.