Astăzi ÎNCEP înscrierile pentru POSTUL de inspector general

Astăzi ÎNCEP înscrierile pentru POSTUL de inspector general
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadrele didactice din Galaţi care doresc să ocupe prin concurs postul de inspector şcolar general trebuie să-şi depună dosarele de înscriere începând de astăzi, 18 februarie, până pe 23 februarie, la sediul ISJ Galaţi. Concursul se va desfăşura în perioada 11-20 martie, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

"Am anunţat la avizierul ISJ şi am dat şi anunţ în presa locală. Metodologia a fost publicată în Monitorul Oficial pe 4 februarie", a declarat "Vieţii libere" inspectoarea generală numită cu delegaţie, Mioara Enache, adăugând că nu s-a decis încă dacă îşi va depune sau nu candidatura.

Pentru ocuparea acestei funcţii poate candida orice cadru didactic care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: este membru al corpului naţional de experţi, este cadru didactic titular în învăţământ cu gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor; are o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin opt ani, are calificativul „foarte bine" în ultimii cinci ani; are recomandare vizând calităţile profesionale, manageriale şi morale din partea consiliului profesoral al unităţii de învăţământ sau din partea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar; nu a împlinit vârsta standard de pensionare la data susţinerii concursului.


CITEŞTE ŞI: PROFESORII trebuie să RAPORTEZE ce au făcut cu cei 700 de lei PRIMIŢI în noiembrie 2014

Citit 1383 ori Ultima modificare Marți, 17 Februarie 2015 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.