BURSE în EURO pentru MASTERANZI. Ofertă adresată studeţilor de la Inginerie

BURSE în EURO pentru MASTERANZI. Ofertă adresată studeţilor de la Inginerie
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Studenţii masteranzi de la Facultatea de Inginerie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi pot deveni beneficiarii unor burse în valoare de 250 de euro. Oferta vine din partea SC „Rulmenţi” SA Bârlad, care pune la dispoziţia masternazilor, din perioada 2016-2018, cinci burse lunare.

Cerinţele companiei sunt ca studenţii beneficiari ai burselor să efectueze un stagiu de practică de minimum opt săptămâni la sediul societăţii „Rulmenţi” din Bârlad şi să încheie, după terminarea studiilor, un contract de muncă de minimum 24 de luni în compania respectivă.

Totodată, masternazii vor trebui să rezolve, în cadrul proiectelor de disertaţie, câte o temă stabilită de comun acord între companie şi Facultatea de Inginerie. Astfel, studenţii din anul IV, care planifică să se înscrie la studiile de masterat şi doresc să obţină una din cele cinci burse oferite de compania „Rulmenţi”, vor participa la un interviu cu reprezentanţii companiei.

Condiţia este ca, până pe data de 1 iulie 2016, candidaţii să trimită o scrisoare de intenţie şi CV-ul pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa foto: Arhivă UDJG

Citit 2248 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.