Consiliere GRATUITĂ pentru STUDII ÎN STRĂINĂTATE la Colegiul "C. Negri"
Foto: Sursa foto: Shutterstock

Consiliere GRATUITĂ pentru STUDII ÎN STRĂINĂTATE la Colegiul "C. Negri"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 20 profesori şi reprezentanţi ai universităţilor din străinătate vor fi prezenţi, luni, 14 martie, între orele 9,00 şi 14,00 la Study Abroad Day, la Colegiul Naţional "Costache Negri". La evenimentul organizat, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, de către Fundaţia Study Abroad Advising sunt aşteptaţi elevii claselor a XI-a şi a XII-a care îşi doresc să studieze la o universitate în străinătate.

Fundaţia Study Abroad Advising poate ajuta la negocierea de burse speciale pentru studenţii români, la înlesnirea procesului de admitere şi la stabilirea cerinţelor de admitere împreuna cu universităţile din străinătate. 

La evenimentul Study Abroad Day, elevii vor avea oportunitatea să afle informaţii detailate despre 2.500 de cursuri pe care le pot urma la nivel universitar şi burse de acoperire a costurilor de trai până la 6.500 de lire pe care le pot accesa pe perioada studiilor.

Ulterior finalizării evenimentului, tinerii vor avea oportunitatea de a beneficia de programele de consiliere educaţională gratuită puse la dispoziţie de Fundaţia Study Abroad Advising Centre pentru a-şi alege programul de studiu şi universitatea care se potrivesc cel mai bine aspiraţiilor lor profesionale, pentru a obţine un loc la instituţia de învăţământ aleasă şi a accesa bursele şi finanţările disponibile.

Aflat pentru a doua oară în judeţul Galaţi, Study Abroad Day doreşte să vină în întâmpinarea numărului din ce în ce mai mare de elevi care au nevoie de informaţii concrete referitoare la opţiunile de carieră existente. Participarea la eveniment este gratuită.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi consultate pe siteul StudyAbroadDay.ro.

Citit 1967 ori Ultima modificare Luni, 14 Martie 2016 01:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.