Un proiect şi o acţiune pentru copii, la Biblioteca Judeţeană

Un proiect şi o acţiune pentru copii, la Biblioteca Judeţeană
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Proiectul educaţional pentru copii „Dimineţi de lectură” şi activitatea „Andersen şi poveştile copilăriei” se vor derula mâine, 1 aprilie, la Biblioteca „V. A. Urechia”, cu participarea elevilor clasei a III-a de la Şcoala Gimnazială "Sf. Împăraţi". Participă invitaţi speciali: scriitorii de carte pentru copii ai Cenaclului „Arionda”.

Citit 1547 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 16:47

2 comentarii

 • postat de MIHAIL
  Sâmbătă, 02 Aprilie 2016 23:57
  79.116.127.***
  SA AVEM ratiune, si mai mult,MULT BUN SIMT SI RESPONSABILITATE,TOT RESPECTUL PENTRU ASTFEL DE INCANTATOARE INITIATIVE,DRAGI CONCETATENI,VREM CA ACESTI MINUNATI COPII AI NOSTRI SA STEA CAT MAI MULT TIMP IN BIBLIOTECI,SI NU IN ATAT DE NAUCITOARELE SI PERVERTITELE BISERICI,INDIFERENT DACA SUNT CRESTINE SAU MUSULMANE ,SAU DE ORICE ORIENTARE AR FI FIIND;DUMNEZEU ESTE UNUL,INCONTESTABIL ,RELIGIILE PROFITOARE SI AROGANTE,SUNT PESTE 4200!!!SANATATE SI SA NE AUZIM DE BINE ;LASATI COPII IN BIBLIOTECI SI GANDITI-VA DE ZECI DE ORI DACA TREBUIE SA-SI PIARDA TIMPUL SI DREAPTA RATIUNE PRINTRE POPI!!SANATATE LA TOATA LUMEA!!!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Damian Georgeta
  Sâmbătă, 02 Aprilie 2016 22:14
  89.136.6.***
  Felicitari, doamna invatatoare Luminita Bucur! Ati lasat pruncul de 3 luni acasa si ati venit la copilasii nostri!Ati pus mai presus copiii nostri decat pe ai dv.! Nici n-ati inceput bine si deja ati revenit la vechile obiceiuri! Multumim, doamna invatatoare! Copiii nostri au venit incantati, incarcati de emotie si mai bogati spiritual! Acestea sunt preocuoarile cadrelor de la scoala unde fiica mea invata si nu mizeriile pe care am obosit sa le aud si sa le vad si pe care le mai sustin si unii dintre parinti, doar sa mai iasa si ei un pic in evidenta.
  Asteptam si alte provocari! Sa aveti sanatate si putere sa tineti piept rauvoitorilor!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.