Începe "Şcoala Altfel"/ Cursuri despre educaţie şi taransparenţa autorităţilor locale

Începe "Şcoala Altfel"/ Cursuri despre educaţie şi taransparenţa autorităţilor locale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Asociaţia „Atelierul de Idei” din Galaţi desfăşoară cel mai amplu proiect de educaţie nonformală pus la dispoziţie instituţiilor de învăţământ din Galaţi. În cadrul  programului „Şcoala Atfel”, asociaţia va organiza evenimente care vizează domenii precum cel artistic, jurnalism, educaţie pentru sănătate, ecologie, protecţia mediului, dezvoltare personală, consiliere şi orientare.

Astfel, pe data de 20 aprilie, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, de la ora 12,00, va începe o dezbatere cu tema „Educaţia din România, încotro?”. La această dezbatere vor participa reprezentanţi ai următoarelor instituţii şi organizaţii: Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea „Dunărea de Jos”, Casa Corpului Didactic, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, AJOFM, Agenţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, AIESEC, Consiliul Judeţean al Elevilor, dar sunt invitaţi şi liceenii gălăţeni.

Totodată, în perioada 18-22 aprilie, zilnic, în intervalul orar 14,00-18,00, se va desfăşura "Cursul despre transparenţa instituţiilor şi autorităţilor publice locale şi centrale", la Casa Corpului Didactic. Cursul este susţinut de jurnalistul Cristian Franţ, membru al Alianţei pentru o Românie Curată. La curs poate participa orice gălăţean, indiferent de vârstă. Înscrierea se face la adresa de email contact@aai-ngo, cu specificaţia „înscriere curs”.

Participarea la ambele evenimente este gratuită.

Mai multe detalii pot fi accesate pe pagina de facebook „Asociaţia Atelierul de Idei”.

Citit 1472 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.