ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR. Stagii plătite la Parlamentul European
Foto: Sursa foto: Internet

ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR. Stagii plătite la Parlamentul European
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


Parlamentul European le oferă absolvenţilor de studii superioare posibilitatea de a deveni stagiari în una dintre structurile sale şi de a descoperi diferite domenii profesionale de interes pentru Europa.

Astfel, pentru cinci luni, stagiarii îşi vor completa cunoştinţele dobândite în timpul studiilor şi se pot familiariza cu activitatea Uniunii Europene, în special cu aceea a Parlamentului European. Tipurile de stagii pentru care puteţi opta sunt: opţiunea generală, opţiunea jurnalism şi categoria "Premiul Saharov".

Condiţiile pentru candidaţi sunt următoarele: să fie cetăţeni ai unui stat membru al Uniunii Europene, să fi împlinit vârsta de 18 ani, să cunoască în mod aprofundat una din limbile oficiale ale Uniunii Europene, să nu fi beneficiat de un stagiu sau un contract de angajare remunerat şi să completeze formularul de candidatură online existent pe site-ul www.europarl.europa.eu.

Citit 2744 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 17:37

4 comentarii

 • postat de Tralala
  Joi, 08 Septembrie 2016 19:25
  82.78.252.***
  Am intrat din curiozitate dar nu vad niciun formular. Nu stiu in ce sectiune sa intru ca sa dau de ceea ce ati scris in acest articol. Verificati la randul vostru aceste lucruri. sau scrieti de dragul de a scrie articole? De ce nu specificati exact unde se gaseste formularul?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tralala
  Joi, 08 Septembrie 2016 19:04
  82.78.252.***
  Amandoi aveti dreptate! Strainii si-au bagat nasul in treburile noastre, iar noi am pus botul. Simplu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Putin
  Miercuri, 07 Septembrie 2016 08:53
  92.80.147.***
  Dar cine te pune sa-ti vinzi țara? Nu ti se pare ca ne-o facem cu mâna noastră? Pentru doi lei unii de la noi din țara asta plină de oameni minunati si-ar vinde si copiii. Nu mai aruncați vina pe UE, atâta timp cat doar noi suntem responsabili pentru tot haosul care domneste in România.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Putin
  Marți, 06 Septembrie 2016 21:23
  89.136.185.***
  Sic e sa invatam la Parlamentul European? Cum sa ne vindem tara pe bucati lor? Cum sa taiem padurile pt ei? Cum sa vindem terenul agricol? Cum sa mancam produsele lor proaste pline de e-uri ca sa facem cancer? Cum sa ne distrugem traditiile, natiunea, tara, morala, educatia?
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.