S-au afişat REZULTATELE la concursul de DIRECTORI DE ȘCOLI. De azi se depun CONTESTAȚIILE
Foto: Sursa foto: Internet

S-au afişat REZULTATELE la concursul de DIRECTORI DE ȘCOLI. De azi se depun CONTESTAȚIILE
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Rezultatele obţinute la concursul pentru funcţiile de directori şi directori-adjuncţi ai unităţilor de învăţământ din judeţul Galaţi au fost afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Dintre cei 202 candidaţi care au fost admişi după proba scrisă pentru etapa de interviu, 187 au fost consideraţi promovaţi, nouă au fost respinşi, iar şase nu s-au prezentat. Prin urmare, procentul de promovare al acestor ultime probe este destul de bun, ridicându-se la peste 90 la sută. Chiar dacă la unele unităţi de învăţământ au fost consideraţi admişi doi sau chiar mai mulţi candidaţi, conform metodologiei, va ocupa postul de director cel cu punctajul cel mai mare. În cazul egalităţii de punctaj, în schimb, este declarat „promovat” candidatul care a fost mai bun la proba scrisă.

Conform metodologiei, candidaţii consideraţi admişi, dar care nu au prins post în unităţile pentru care s-au înscris, pot opta pentru fotoliile rămase libere la şcolile unde nu s-a câştigat concursul sau nu s-a înscris nimeni la examen.

Pe 16 decembrie se validează rezultatele finale

Potrivit calendarului, în perioada 21–23 noiembrie, candidaţii pot depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016, iar pe 16 decembrie 2016, acestea vor fi validate în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar. Potrivit metodologiei, contestaţiile la proba de interviu se depun la registratura inspectoratului şcolar, în cazul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ de stat, la registratura Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, în cazul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din Palatul Naţional al Copiilor şi la secretariatul unităţii de învăţământ, în cazul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ particular.

Citit 3712 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.