Pentru premiile aduse de micii muzicieni. RECUNOAŞTERE | Emilia Savu, desemnată "Profesoara anului 2016"

Pentru premiile aduse de micii muzicieni. RECUNOAŞTERE | Emilia Savu, desemnată "Profesoara anului 2016"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Asociaţia Culturală „Belle Arti” a premiat  pe solista de muzică uşoară şi profesoara de canto Emilia Savu, cu titlul de „Profesoara anului 2016”. La Festivalul Naţional de muzică pop „Decembrie de poveste”, din capitală, unde şi elevii săi de la Centrul Cultural Dunărea de Jos (CCDJ) s-au întors, ca de obicei, cu premii mari.

Emilia Savu a fost invitată să facă parte din juriul festivalului, desfăşurat, pe 17 decembrie, pe scena de la Grand Arena Mall Bucureşti. Juriul a fost internaţional: Carmen Rădulescu, Ciro De Luca, Adrian Romcescu, Adina Sima, Raluca Cioca, Georgeta Nicolae, Emilia Savu, Aurelia Vaida, Ricardo Caria, Gabriela Cristea, Marcello Battaglia, Daniel Iordăchioae, Florin Butnaru.

Multe-multe premii pentru Galaţi

De trei decenii solistă la Revistă sau artist liric pe scena Teatrului Muzical „N. Leonard” şi cu mai recente evoluţii într-un band, profesoara se poate lăuda şi cu „puii” săi, elevii de la CCDJ, mereu câştigători de concursuri, mulţi cunoscuţi şi din paginile ziarului nostru, precum Sandra Răzeşanu, Bianca Miron, Iulian Hilerin, Elena Herţa şi alţii.

Astfel, acum, la Festivalul „Decembrie de poveste”, Bianca Miron a cucerit nu unul, ci chiar două locuri întâi, la două secţiuni; plus două Locuri II. Bianca a urcat pe scenă de la doi ani şi acum, la şapte, are deja multe trofee. În martie, a cucerit juriul cunoscutei emisiuni TV „Next Star”! La patru ani şi nouă luni, Alessya Anghel a câştigat Locul II şi III. Remarcată şi filmată cu ocazia festivalului, ea a apărut pe micile ecrane de Crăciun, la INEDIT TV! Şi colegii săi, cu vârste de până la 10 ani, au câştigat. Elena Herţa a primit Locul II şi III. Iulian Hilerin, două Locuri II. Dana Amus şi Andreea Ciubotaru, câte un Loc III. Alexandra Neculai – Locul II şi III. Otilia Purcel, Sandra Otava şi Iasmin Bilikan, câte un Loc III. La 3 dimineaţa, Alina Purluca şi Daria Damian, neobosite, urcau pe Locul III!

După un concurs istovitor, de 18 ceasuri, în faţa juriului internaţional al Festivalului "Decembrie de poveste", micuţii elevi ai profesoarei Savu de la CCDJ au fost filmaţi pentru micile ecrane şi s-au întors cu premii.

Citit 2742 ori Ultima modificare Luni, 26 Decembrie 2016 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.