PERFORMANŢĂ | Care sunt premianţii la Mathgal

PERFORMANŢĂ | Care sunt premianţii la Mathgal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La sfârşitul lunii mai, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Concursului Judeţean de Matematică Mathgal, la Şcoala "Dan Barbilian" din Galaţi, sub coordonarea profesorului Florin Antohe. Sponsorii concursului sunt Casa de avocatura Ţuca Zbârcea&Asociaţii din Bucureşti şi Magazinul Auchan Galaţi. Marele premiu al concursului a fost obţinut de eleva Denisa Cristina Lupu din clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială "Dan Barbilian".

La clasa a III-a, premiul I a revenit lui Andrei Ungureanu, de la Şcoala nr. 29, premiul al II-lea lui Andrei Dumitraşcu, de la Colegiul "C. Negri" şi Anisiei Postolache, de la Şcoala nr. 29, şi premiul al III-lea, lui Andrei Gervescu şi Dragoş Manolache, ambii de la Şcoala nr. 29.

La clasa a IV-a, pe primul loc s-a clasat Maria Roşca Mayer, de la Colegiul "C. Negri", pe locul al doilea, Andrei Durlea, de la Şcoala "Miron Costin" şi Dragoş Lazăr de la Şcoala nr. 29, iar pe locul al  III-lea, Rareş Ciubotariu de la Şcoala "Miron Costin" şi Sebastian Pintilie, de la Şcoala nr. 29.

La  clasa a V-a, premiul Ia fost obţinut de Luca Mihai Răşcarachi, premiul al II-lea de Mihnea Bîrliba, de la CNVA şi Sebastian Badea, de la Şcoala "Ştefan cel Mare", în timp ce premiul al III-lea a mers la  Alexandru Momoiu (CNVA) şi Alexandru Necula (Şcoala nr. 28). La clasa a VI-a, premiul I a fost câştigat de Laura Stoicu (Şcoala "Dan Barbilian"), premiul al II-lea de Irina Munteanu şi Alex Bîrsan (ambii de la Şcoala "Dan Barbilian"), iar premiul al III-lea de Mihai Cristian (Şcoala "Dan Barbilian") şi Iana Iuliana Nastasiu (CNVA).  

La clasa a VII-a, premiul I a fost adjudecat de Bianca Negrău (Şcoala nr. 29), premiul al II-lea de Fabian Anghel (CNVA), iar premiul al III-lea de Ionuţ Călin (Şcoala "Dan Barbilian").

La clasa a VIII-a, pe primul loc s-a clasat Ana-Maria Gavrilescu (Şcoala "Sf. Grigorie Teologul), pe locul al doilea Tudor Grigoraş (CNVA) şi pe al treilea, Cristian Neacşu (Şcoala "Dan Barbilian").

Citit 4166 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2017 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.