ÎNCEPE Universitatea de Vară la Galaţi

ÎNCEPE Universitatea de Vară la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Liga Studenţilor de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi (LSG) organizează, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor, în perioada 20 iulie - 2 august, cea de-a V-a ediţie a proiectului educaţional "Universităţi de vară pentru elevi - Galaţi Summer University".

Proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. Timp de două săptămâni, un număr 90 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarele şi spaţiile de învăţare ale facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos”, vor participa la workshopuri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu viaţa de student.

În acest an, proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, prin proiectul „Romanian Secondary Education Project - ROSE", al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învăţământul secundar şi terţiar şi la creşterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Elevii sunt aşteptaţi să participe, vineri, 21 iulie, de la ora 14,30, în Sala Senatului din corpul central al Universităţii, la deschiderea oficială a evenimentului, alături de organizatori, reprezentanţi ai Universităţii, ai Casei de Cultură a Studenţilor şi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, unde puteţi lua contact cu tinerii elevi şi afla care sunt aşteptările lor, precum şi activităţile pe care le vor parcurge.

Mai multe detalii despre proiect se pot găsi la adresa: http://www.gsu.lsgalati.ro

Citit 3488 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.