Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Doar cinci dintre cei 107 candidaţi înscrişi la concursul de directori şi directori adjuncţi nu au promovat proba scrisă, iar unul nu s-a prezentat. Prin urmare, rata de promovare depăşeşte 95 la sută. Cel mai mare punctaj a fost de 47,5, obţinut de Corina Patricia Pavel, candidată pentru posturile de director şi director adjunct la Liceul Tehnologic Tudor Vladimirescu.

De astăzi, 19 iulie, până pe 31 iulie se vor desfăşura probele de interviu şi evaluare a dosarului.

Rezultatele finale vor fi afişate de 2 august.

Citit 1356 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 20:07

2 comentarii

 • postat de Sinistrul Educatiei Nationale Miercuri, 19 Iulie 2017 08:40 Link la comentariu
  1
  5

  Uf, greu a mai fost ! Doar au ajuns directori de scoli raspunzand la intrebari precum CE ARE MEREU MAGARUL ? si CARE E ASEMANAREA DINTRE CIORAPI SI MANUSI ?

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 19 Iulie 2017 05:46 Link la comentariu
  2
  4

  "De astăzi, 19 iulie, până pe 31 iulie se vor desfăşura probele de interviu şi evaluare a dosarului." M-au trecut fiori reci pe spate citind incheiere acestei stir.i si m-am gandit imediat la "iepoca" pe care o credeam de mult apusa . Nu ai "dosarul bun tovarasul " era motivul cel mai des intalnit de romanii care aspirau la o promovare , la salarii mai bune etc. Oare nu trebuiau inversate putin lucrurile si mai intai cercetat CV -urile candidatilor si apoi primiti in examen ,o mai fi in dosar intrebarea : sunteti membru de partid , completata acum in "democratia originala cu..........si care partid ? Cat o fi contand in reusita unui candidat apartenenta sau afinitatea fata de partidul care detine puterea locala sau .... mai sus ,acolo unde sforaie si sforaresc tovarasii .Pun acesta intrebare deoarece cunosc cazul unei directoare de la o cunoscuta scoala gimnaziala din M19 , directoare care in timpul mandatului s-a zbatut si a avut realizari extrordinare pentru scoala respectiva ,realizari care nu au mai fost luate in seama la schimbarea puterii si dusa a fost si din functie si din scoala ( sa predea la cel mai bun liceu ,ca este buna ).

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.