70 la sută, rata de promovare la concursul de directori

70 la sută, rata de promovare la concursul de directori
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Rata de promovare la concursul naţional pentru ocuparea funcţiilor de directori şi directori-adjuncţi, care s-a desfăşurat între 17 şi 31 iulie, este de aproape 70 la sută. Dintre cele 81 de cadre didactice înscrise, au fost considerate promovate doar 56: 40 vor ocupa funcţia de director, de la 1 septembrie 2017, iar 16 pe cea de director-adjunct, din aceeaşi dată.

Au fost scoase la concurs 84 de posturi, 57 pentru director şi 27 pentru funcţia de director-adjunct. Prin urmare, au rămas neocupate 10 posturi pentru director şi 11 pentru director-adjunct.

Ieri a fost ultima zi când cadrele didactice care au obţinut punctaj pentru ocuparea mai multor funcţii au depus în scris opţiunea pentru care dintre ele îşi doreşte să primească decizia. Locurile rămase libere vor fi ocupate de către candidaţii care au fost admişi, în ordinea punctajelor obţinute. Profesorii care au reuşit să promoveze concursul  pentru mai multe posturi sunt: Felicia Crăciun, Gabriela Paiu, Jenica Păun, Maria Popescu, Rodica Şerban şi Viorica Ştefu.

Citit 1751 ori Ultima modificare Miercuri, 02 August 2017 21:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.