Ultima zi de înscriere pentru profesorii care vor să fie directori

Ultima zi de înscriere pentru profesorii care vor să fie directori
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi este ultima zi când profesorii care fac parte din corpul experţilor în educaţie pot depune dosare pentru a se înscrie să ocupe funcţiile de director sau director adjunct, la şcolile unde acestea au rămas vacante.
Opţiunea se depune în scris, la  Inspectoratul  Şcolar Judeţean, cu precizarea unităţii şi a funcţiei de care sunt interesate.
În data de 18 august inspectoratele şcolare vor afişa la avizier şi pe site-ul propriu programarea pe zile şi ore la fiecare comisie a cadrelor didactice care au depus opţiuni în vederea numirii prin detaşare în interesul învăţământului într-o funcţie de director sau director adjunct.
În zilele de 21 şi 22 august, cadrele didactice interesate vor susţine un interviu în faţa unei comisii constituite din trei membri ai consiliului de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean, în cadrul căruia vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017 - 2018 al unităţii de învăţământ pentru care şi-au exprimat opţiunea. Totodată, le vor fi testate, prin trei întrebări, cunoştinţele privind legislaţia şcolară, raportate strict la specificul şi la nivelul unităţii de învăţământ pentru care au optat. Durata interviului este de maximum 20 de minute. Punctajul maxim este 30 iar pentru promovare sunt necesare 21 de puncte.
În judeţul Galaţi au rămas neocupate 28 de posturi în total, dintre care 17 posturi de directori şi 11 de directori-adjuncţi. Dintre acestea, opt sunt în Galaţi, iar restul de 20 sunt în mediul rural.    

Citit 1453 ori Ultima modificare Miercuri, 16 August 2017 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.