CONCURSUL de matematică ”C. S. Calude”, la o nouă ediţie. Marți, ultima zi de ÎNSCRIERE

CONCURSUL de matematică ”C. S. Calude”, la o nouă ediţie. Marți, ultima zi de ÎNSCRIERE
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cea de-a XVIII-a ediţie a Concursul de Matematică "C. S  Calude", devenit tradiţie pentru Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", dar şi pentru elevii din Galaţi şi din alte judeţe, se va desfăşura şi anul acesta pe 21 octombrie pentru clasele IV-VI şi pe 4 noiembrie pentru clasele VII-XII.

Concursul se desfăşoară sub patronajul profesorului Cristian S. Calude, fost elev al Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri" Galaţi şi, în prezent, profesor la Universitatea din Auckland, Noua Zeelandă.

Pentru clasele IV-VI, ultima zi de înscriere a candidaţilor este 17 octombrie. Pentru clasele a IV-a, nu există limită pentru numărul elevilor participanţi. Conducerea colegiului precizează că "pentru elevii din clasa a IV-a care vor participa la examenul de admitere în clasa a V-a la CNVA, în luna iunie 2018, punctajul obţinut la Concursul Interjudeţean "Cristian S. Calude" va avea o pondere de 10 la sută în stabilirea notei la matematică", declară directorul Romeo Zamfir.

La clasele a V-a  şi a VI-a, candidaţii pot fi înscrişi numai de unitatea de învăţământ la care studiază, folosind formularul de înscriere în grup, iar fiecare şcoală trebuie să se încadreze în numărul de locuri alocat.

Proba se va desfăşura sâmbăta viitoare, pe 21 octombrie, la CNVA, între orele 12,00 şi 13,10, pentru clasa a IV-a, şi între 9,00 şi 11,10, pentru clasele a V-a şi a VI-a. Festivitate de premiere pentru ambele categorii se va desfăşura în aceeaşi zi, de la ora 17,30, în aula Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri".

Pentru clasele VII-XII, concursul se va desfăşura sâmbătă, 4 noiembrie, între orele 10,00-12,30, când va avea loc proba individuală. În aceeaşi zi, de la ora 17,00, se vor rezolva contestaţiile, urmând ca de la ora 19,00 să se desfăşoare festivitatea de premiere.

Citit 6057 ori Ultima modificare Duminică, 15 Octombrie 2017 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.