Târgul regional al firmelor de exerciţiu, la Colegiul Economic

Târgul regional al firmelor de exerciţiu, la Colegiul Economic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Colegiul  Economic "Virgil Madgearu" organizează, în cadrul proiectului "Cariera se construieşte pas cu pas", cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Regional al Firmelor de Exerciţiu "Tânărul antreprenor". Manifestarea, realizată în colaborare cu Facultatea de Economie  şi Administrarea Afacerilor din Galaţi, va avea loc pe 3 noiembrie,  începând cu ora 10,00, în holul Universităţii "Dunărea de Jos" (sediul  central).

"Activitatea se doreşte a fi un schimb de bune practici privind importanţa consilierii tinerilor în carieră, din perspectiva integrării europene pe piaţa forţei de muncă, şi realizarea unei strategii comune  şcoală - comunitate, ca factor decisiv în alegerea parcursului profesional al tinerilor absolvenţi", spune directoarea colegiului, Marilena Râpă.

Deschiderea oficială a evenimentului este planificată la ora 10,00, urmând ca de la ora 10,30 să se desfăşoare defilarea firmelor de exerciţiu şi a mascotelor acestora, dar şi competiţia  propriu-zisă. Cât timp se va derula evaluarea firmelor de exerciţiu de către juriu, elevii şi profesorii coordonatori vor urmări un program artistic. De la ora 15,30, va avea loc festivitatea de premiere.

Citit 2065 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2017 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.