Dulciuri pentru copii, de la Cantina de Ajutor Social

Dulciuri pentru copii, de la Cantina de Ajutor Social
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ca în fiecare an de Moş Nicolae, Cantina de Ajutor Social Galaţi s-a gândit la cei peste 500 de copii nevoiaşi pe care îi are în grijă. Astfel, pe lângă mâncarea pe care o primesc zilnic pentru prânz şi cină, copiii au primit şi câte o pungă cu dulciuri.

În total, la Cantina de Ajutor Social, 70 la sută dintre beneficiari sunt copii, astfel că au fost distribuite 554 de pachete cu dulciuri. Chiar dacă în pungile de la Moş Nicolae aveau şi napolitane şi biscuiţi, cei mici s-au bucurat cel mai mult de tabletele de ciocolată. Pentru unii, care îşi serbau şi ziua onomastică, cadoul a avut o dublă semnificaţie, mai ales că unii dintre ei nu găsiseră nimic în ghetuţe de dimineaţă.

Cum pungile au fost distribuite încă de la primele ore ale dimineţii, mulţi dintre copii nu au reuşit să ajungă pentru a şi le ridica personal, aceştia fiind la şcoală sau la grădiniţă, aşa că darurile au fost luate de părinţi sau de bunici, urmând ca ele să ajungă în ghetuţele celor mici.

Pe lângă dulciuri, Cantina de Ajutor Social a pregătit şi ciorbă de legume, piure cu sote de inimi şi pipote, distribuind şi brânză topită şi conserve.

Citit 1656 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.