Grav accident pe DN25. Un biciclist și-a pierdut viața
Foto: GSDG

Grav accident pe DN25. Un biciclist și-a pierdut viața
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Grav accident de circulație duminică după-amiaza pe DN25, pe raza localității Liești. Un bărbat de 56 de ani, din Liești, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al ambulanței, dar cadrele medicale nu au reușit să îl salveze pe bărbat.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe raza localității Liești. Biciclistul lovit de mașină prezenta leziuni incompatibile cu viața, colegii mei fiind nevoiți să declare decesul”, ne-a declart medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

La fața locului a ajuns și un echipaj al polițieie rutiere, care a început o anchetă în acest caz. ”Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism pe DN 25, dinspre Tecuci spre Galați, pe raza localității Liești a suprins și accident un biciclist în vârstă de 56 de ani, care a decedat după impact. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, ne-a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Conform unor surse, se pare că șoferul le-ar fi povestit polițiștilor că biciclistul era întins pe jos și că nu l-a observat din cauză că a fost orbit de farurile unui alt vehicul care circula pe contrasens. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cum s-a întâmplat exact accidentul și dacă spusele șoferului sunt sau nu reale.

Citit 7275 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2017 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.