Maşină furată şi revândută de trei ori

Maşină furată şi revândută de trei ori
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un localnic din Bereşti a avut un norc incredibil să îşi mai recupereze maşina, la mai bine de un an după ce aceasta îi fusese furată. Autoturismul "se volatilizase" din curtea bărbatului, administrator de firmă, într-o noapte de la mijlocul lunii septembrie 2016, prin bunăvoinţa unui individ care poposise la uşa patronului şi îl rugase să îi ofere ceva de lucru. Mai mult, a susţinut că nici nu are unde locui, aşa că angajatorul l-a lăsat să doarmă într-o cameră. Drept răsplată, peste noapte, musafirul a luat cheile unei maşini din curtea firmei şi dus a fost. A luat cu el şi un motofierăstrău şi o clupă forestieră, lăsându-l pe administrator să încerce să îşi recupereze maşina cu poliţia.

"A fost întocmit un cerc de suspecţi şi din cercetări a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, stabilindu-se că este vorba de un bărbat de 50 ani, din judeţul Iaşi. La momometul depistării, în vara anului 2017, bărbatul a recunoscut furtul, dosarul fiind trimis în judecată", precizează cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ceva mai greu a fost, pentru poliţişti, să dea de urma maşinii, pe care hoţul o vânduse deja la târg şi îi pierduse urma. Zilele trecute, au identificat maşina în comuna ieşeană Moneasa, la un localnic care era, deja, al treilea proprietar.

Citit 2980 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.