Doi pietoni şi un şofer, răniţi într-o singură zi

Doi pietoni şi un şofer, răniţi într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei accidente rutiere au avut loc la interval de câteva ore în municipiul Galaţi, soldându-se cu rănirea  a trei persoane, printre care şi un copil de zece ani. Acesta a fost victima unei tinere de 27 de ani, care, aflată la volanul unei maşini cu care se deplasa pe strada Siderurgiştilor, nu a oprit la o trecere de pietoni al cărei semafor indica culoarea verde şi l-a lovit pe copilul care traversa regulamentar. Minorul a ajuns la spital.

Pe mâinile medicilor a ajuns şi un bărbat de 56 de ani, care nu a mers drept pe stradă şi a fost acroşat de o maşină care se deplasa pe strada Dornei. Şoferul, un bărbat de 49 de ani, le-a spus poliţiştilor că pietonul se deplasa sinuos pe carosabil şi nu l-a putut evita.

Ultimul eveniment al seriei s-a petrecut chiar în faţa sediului Poliţiei Galaţi, în Ţiglina. Un tânăr de 19 ani, din Pechea, care a vrut să oprească la semafor, nu a apreciat corect distanţa faţă de maşina staţionată în faţa sa şi a lovit-o din spate, provocând rănirea celui aflat la volan, un tânăr de 29 de ani.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii rutieri au deschis dosare pnale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3475 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.