Intenţiona să-şi rezolve conflictul cu ARMA

Intenţiona să-şi rezolve conflictul cu ARMA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tânăr de 23 de ani, din Galaţi, a fost reţinut, după ce a fost oprit în trafic de poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi, care aveau informaţii că acesta deţine ilegal o armă, pe care intenţionează să o folosească pentru a-şi rezolva un conflict. "La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au interceptat şi oprit în trafic, pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din localitate, despre care existau informaţii că deţine o armă, pe care intenţionează să o folosească într-un conflict", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Asupra tânărului a fost găsit un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc, calibrul 10X22T, având cinci cartuşe în încărcător, armă deţinută fără drept, iar în interiorul maşinii a fost găsită o baionetă. După ce au făcut această descoperire, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Galaţi, unul pentru domiciliul legal al tânărului şi altul pentru adresa unde acesta locuieşte fără forme legale. În urma celor două percheziţii, poliţiştii au găsit un alt pistol neletal, calibrul nouă milimetri, cu un cartuş, patru macete, trei cuţite de vânătoare, o baionetă şi mai multe articole pirotehnice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoana în cauză a fost reţinută, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Galaţi.

Citit 4220 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 21:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.