Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Un bărbat de 46 de ani, cetăţean tunisian, a fost obligat să ia de urgenţă avionul spre casă, după ce poliţiştii de la Imigrări au aflat că stătea ilegal în Galaţi. Bărbatul venise aici pentru o femeie de 48 de ani, dar la expirarea dreptului de şedere nu a plecat, gălăţeanca făgăduindu-i că îl va ţine la ea, în ciuda faptului că nu avea actele în regulă. Cei care i-au dat planurile peste cap tunisianului au fost ofiţerii de la Imigrări, care aflaseră că bărbatul nu avea forme legale de şedere în România şi care, împreună cu jandarmii, au pus în aplicare măsurile de îndepărtare a acestuia. "Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de Imigrări au emis pe numele străinului o decizie de returnare sub escortă, bărbatul fiind luat în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul României. Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele acestuia, va fi instituit consemn de nepermitere a intrării în România pe o perioadă de cinci ani", explică Ciprian Şimu, şeful Serviciului Imigrări Galaţi. Nici femeia care l-a găzduit pe tunisian nu a scăpat, ea fiind pusă sub acuzare pentru facilitarea şederii ilegale pe teritoriul României a cetăţeanului străin.

Citit 1955 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 17:26

1 comentariu

 • postat de Bravo pentru ofiţerii de la Imigrări !!! Miercuri, 14 Martie 2018 11:05 77.111.244.*** Link la comentariu
  4
  13

  Ar fi mai bine daca s-ar extinde actiunea asta de curatenie si daca s-ar inaspri legile in materie de imigratie ilegala .
  ---
  Ma gandesc... respectabilei doamne de 48 de ani nu-i mai ajungeau barbatii romani si a inceput sa-i ia la rand pe musulmani ? !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.