Spărgători în serie, reţinuţi la Drăguşeni

Spărgători în serie, reţinuţi la Drăguşeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi tineri din Drăguşeni, dintre care unul minor, sunt principalii suspecţi a nu mai puţin de şase furturi comise pe raza comunei, în mai puţin de un an. Cei doi, unul de 20 de ani şi celălalt de 17 ani, au fost prinşi în urma unei spargeri pe care au dat-o la o locuinţă, în noaptea de 8 spre 9 martie, de unde au furat bunuri în valoare de 1.500 de lei. În urma verificărilor, a reieşit că activitatea celor doi suspecţi era mult mai bogată, întinzându-se pe durata a circa zece luni, din iunie 2017 până în martie 2018.

"Cu ocazia cercetărilor a reieşit şi faptul că, în perioada iunie 2017 - martie 2018, cei doi ar fi sustras diferite bunuri şi obiecte de uz casnic, pătrunzând, prin efracţie şi escaladare, în alte patru locuinţe şi în sediul unei persoane fizice autorizate, de pe raza satului Adam, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la 8.200 lei", precizează cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au reuşit să recupereze în totalitate doar bunurile sustrase la ultimul furt, în cazul celorlalte cinci spargeri prada fiind recuperată doar pe jumătate. Tânărul de 20 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, poliţiştii continuând cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citit 2854 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2018 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.