AVARIE | Fără curent şi semnal tv la Cuca

AVARIE | Fără curent şi semnal tv la Cuca
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Zeci de gospodării din Cuca au rămas fără energie electrică şi semnal tv la finele săptămânii trecute, după ce cablurile au fost rupte, involuntar, de un consătean care s-a apucat să taie un copac foarte înalt. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a apucat să taie de unul singur un plop de pe domeniul public, fără să ceară autorizaţie şi ajutor specializat. Astfel, arborele retezat s-a prăbuşit necontrolat peste cablurile care asigurau pe strada respectivă alimentarea cu energie electrică şi semnal tv, ceea ce i-a determinat pe cei afectaţi să ceară ajutorul poliţiei.

"Poliţiştii care au ajuns la faţa locului, au depistat în flagrant, un bărbat de 41 ani, din localitate care, după ce în prealabil secţionase un trunchi de copac esenţă plop, încerca să transporte segmentele în curtea locuinţei sale", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Lemnele rezultate au fost plasate în custodia Ocolului Silvic, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

Citit 1179 ori Ultima modificare Luni, 19 Martie 2018 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.