85 de copii ajutaţi prin TOMBOLA PRIETENIEI

85 de copii ajutaţi prin TOMBOLA PRIETENIEI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE), Inspectoratul Şcolar Judeţean şi  Asociaţia Umanitară "Mundis" organizează "Tombola prieteniei" în cadrul căreia vor fi ajutaţi 85 de elevi proveniţi din medii defavorizate. Este vorba despre copii de la Şcolile "Elena Cuza", "Grigore Moisil" 16, 18, 20 dar şi despre unităţi de învăţământ din judeţ, din Barcea, Iveşti, Brăhăşeşti, Cavadineşti, Buciumeni, Frumuşiţa, Drăguşeni  şi Adam.

Cu ajutorul elevilor din judeţul Galaţi vor fi confecţionate decoraţiuni şi felicitări pentru Sărbătorile Pascale, care vor fi expuse în cadrul unor expoziţii, organizate astăzi la Casa de Cultură din Tecuci, şi azi, şi mâine la

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" din Galaţi.

Din banii adunaţi care în urma expoziţiilor şi tombolei se vor achiziţiona cadouri pentru cei 85 de copii: obiecte de igienă personală, îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri.

Programul în care puteţi participa la tombolă pentru a face o bucurie unui copil necăjit este astăzi, între 10,00 şi 15,00  şi mâine, între 10,00 şi 12,00.

Citit 1026 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2018 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.