Stejari plantaţi de jandarmi şi de copiii lor

Stejari plantaţi de jandarmi şi de copiii lor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jandarmii gălăţeni, specialiştii Direcţiei Silvice Galaţi şi ai Ocolului Silvic Galaţi au marcat Anul Centenar printr-o acţiune comună de împădurire a unei zone tinere, situate la marginea Pădurii Poligon, de pe raza localităţii Odaia Manolache.

Acţiunea, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, 14 aprilie 2018, i-a avut în centrul atenţiei pe jandarmi şi pe copiii acestora, care au participat activ la plantarea puieţilor.

"Nu suntem la prima acţiune de acest gen, însă suntem bucuroşi că am avut şansa să sădim, alături de copiii noştri, stejari, unii dintre cei mai falnici şi nobili arbori, cu o durată de viaţă seculară, aşa cum ne dorim să fie şi naţia română. Jandarmeria Galaţi va mai participa la astfel de acţiuni, pentru a marca Anul Centenar aşa cum se cuvine, de această dată în perioada de toamnă, deoarece cu această ocazie a fost marcată şi încheierea activităţii de împădurire de primăvară a Direcţiei Silvice Galaţi", ne-a declarat Cătălin Mircea Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Citit 1367 ori Ultima modificare Duminică, 15 Aprilie 2018 15:18

2 comentarii

 • postat de Terente...de Galati
  Duminică, 15 Aprilie 2018 21:51
  89.137.231.***
  Ati uitat sa ne spuneti cati puieti au plantat jandarmii, si nu in ultimul rand daca acum in mijloc de aprilie procentajul de reusita al plantarii depaseste cumva 5%?
  1
  4
  Raportează
 • postat de Liviu
  Duminică, 15 Aprilie 2018 18:07
  192.36.27.***
  Bai, dar prin Galati s-au plantat toti copacii care au fost achizitionati in precedentul mandat? Ma refer la teii, stejarii, platanii, etc. si celelalte specii de copaci achizitionate de fosta administratie?
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.