40 de păsări, DISPĂRUTE dintr-o lovitură

40 de păsări, DISPĂRUTE dintr-o lovitură
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un atac al unor hoţi, comis în urmă cu mai bine de o săptămână, a lăsat o familie de gălăţeni pensionari fără hrana cea de toate zilele. Peste 40 de păsări, toate de rasă, pe care oamenii le creşteau ca să aibă o mâncare mai sănătoasă pe masă în condiţiile în care amândoi suferă de boli incurabile, au dispărut în câteva ore din grădina pe care aceştia o au pe strada Zimbrului, în cartierul Traian Nord. S-a întâmplat în noaptea de 6 spre 7 aprilie, chiar înainte de Paşte, în ciuda faptului că pe lângă grădina soţilor Petrache sunt şi case locuite de oameni. Acestora însă le-a fost frică şi, până dimineaţă, când grozăvia a fost descoperită de proprietari, nu au dat nici măcar un telefon.

"46 de păsări aveam, toate de rasă, fără colesterol, pe care le creşteam ca să avem ce mânca, au dispărut în noaptea aia. Am găsit în coteţ doar toporul pe care l-au folosit probabil. Erau şi urme de roţi de maşină. Păsările alea erau hrana noastră, eu suferind de diabet, iar soţia, de cancer. Am chemat poliţia, au cercetat pe acolo şi ne-au spus că e posibil ca cei care le-au furat să încerce să le vândă, aşa ar fi mai uşor să dăm de urma lor", ne-a spus Virgil Petrache, proprietarul jefuit.

Probabilitatea ca hoţii, care pesemne aveau pontul şi au atacat special înainte de Paşte ca să îşi asigure ospăţul lor şi eventual şi al vreunor clienţi de ocazie, să mai fie prinşi cu pradă asupra lor, este acum destul de mică. Soţii Petrache fac totuşi un apel către cei care ştiu câte ceva, au văzut, au auzit sau poate chiar au cumpărat păsări "la ocazie" să le da un semn, care să ajute şi poliţia în ancheta aflată acum în derulare.

Citit 2109 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2018 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.