Şi-a cumpărat permisul de conducere cu 1.400 de dolari

Şi-a cumpărat permisul de conducere cu 1.400 de dolari
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cetăţeanul moldovean Vitali N., în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în ţară, conducând un autoturism marca Mercedes Vito.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un permis de conducere similar celor eliberate de autorităţile din Federaţia Rusă. Poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul din Federaţia Rusă de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, plătind suma de 1.400 de dolari.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material  în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citit 4300 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2018 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.