Incendiu puternic în Galați. Două case s-au făcut scrum
Foto: Foto: ISU Galati

Incendiu puternic în Galați. Două case s-au făcut scrum
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Incendiul care a mistuit două locuințe și a amenințat și alte imobile aflate în imediata vecinătate s-a produs în această după-amiază, pe strada Poșta Veche. Ințial, flăcările au pornit de la una dintre case și s-au extins rapid la locuința de alături aflată foarte aproape, dar și la anexe. Cinci autospeciale ale ISU Galați au fost trimise la fața locului ca să prevină extinderea focului, dat fiind riscul mare determinat de distanța mică dintre imobile. Din fericire, niciunul dintre locatarii aflați în casele care au ars nu au fost afectați, ei reușind să se salveze, astfel încât echipajele SMURD nu au fost nevoite să intervină pentru a le salva viața. Din păcate, focul a fost destul de puternic cât să distrugă aproape integral două case, cu acoperișurile și bunurile aflate în interior, dar și o anexă aparținând unei alte gospodării din apropiere. Potrivit primelor concluzii, cauza incendiului a fost un scurtcircuit produs, probabil, la instalațiia electrică destul de îmbătrânită a uneia dintre case. 

Citit 18606 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iunie 2018 20:50

3 comentarii

 • postat de SPECIALISTUL
  Luni, 04 Iunie 2018 12:33
  81.12.149.***
  Dacă ASIGURAREA locuinţelor s-ar face la modul serios şi s-ar da amenzi pentru lipsa acestora, cred că ar conştientiza mai mult proprietarii de locuinţe faptul că INSTALAŢIILE ELECTRICE trebuie verificate serios periodic şi înlocuite dacă este cazul!
  2
  2
  Raportează
 • postat de Ady
  Luni, 04 Iunie 2018 10:52
  188.24.246.***
  Pentru #eu , la casa nu pot sta chiriasi ? Majoritatea sin centru stau cu chirie in casele primariei.
  1
  3
  Raportează
 • postat de eu
  Duminică, 03 Iunie 2018 22:16
  93.122.249.***
  Locatar înseamnă parte a contractului de locațiune, adică de închiriere. Ăia, dacă stau la casă, sunt proprietari, nu chiriași....
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.