Petrecere pe acoperiş, cu Pascal junior, Afgo şi The Sinners

Petrecere pe acoperiş, cu Pascal junior, Afgo şi The Sinners
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O petrecere inedită, în aer liber, pe acoperişul de la Shopping City va avea loc pe 23 iunie, începând cu ora 16,00. Conceptul de rooftop party presupune distracţie la înălţime, atât la propriu cât şi la figurat. Fiind prima petrecere de acest gen organizată la Galaţi, evenimentul va avea şi invitaţi de seamă din domeniul clubbingului: Pascal Junior, Afgo şi The Sinners.

Pascal junior este unul dintre cei mai talentaţi producători şi DJ români al noului val deep house, producţiile sale adunând milioane de vizualizări. Afgo are un stil unic, care îmbină diverse ritmuri cu părţi acapella ale pieselor cunoscute, care îl fac să fie tot mai cerut pe piaţa clubbing din România. The Sinners este echipa rezidentă a conceptului Rooftop Party. Trupa are la bază una din cele mai experimentate echipe, DJ Razz şi Mihai Bejan, în portofoliul acestora numărându-se atât evenimente în cele mai importante oraşe ale ţării, cât şi străinătate.

Organizatorii au mai pregătit o surpriză: un after party de poveste, într-o locaţie secretă, despre care veţi afla în ziua evenimentului.

Citit 14494 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2018 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.