Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Edituri, scriitori, artişti se întâlnesc cu publicul, începând de astăzi şi până pe 17 iunie, zilnic de la ora 10,00 la 21,00, în Piaţa "Axis Libri" (pe aleea pietonală de la P-uri, spre Faleză) şi în câteva spaţii apropiate, la cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional al Cărţii "Axis libri".

Festivalul din acest an este dedicat Centenarului Marii Uniri şi este organizat de Biblioteca "V.A. Urechia", sub patronajul Ministerului Culturii, administraţiei publice judeţene şi locale, în parteneriat cu foarte multe instituţii de cultură şi de educaţie gălăţene.

Sunt amenajate aproximativ 60 de standuri mobile outdoor şi două caravane de carte, cuprinzând produsele a circa 250 de edituri româneşti şi străine.

Citit 1151 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2018 18:42

1 comentariu

 • postat de Sergiu Moldovan Miercuri, 13 Iunie 2018 23:02 51.15.86.*** Link la comentariu
  4
  0

  Eu nu prea înțeleg librisul ăsta. parcă e un fel de târg la chioșcuri.
  La ce e bun dacă acele cărți le găsim la oricelibrărie?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro