Restricţii de trafic la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci

Restricţii de trafic la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, din noaptea de vineri, 15 iunie, intră în vigoare restricţii de trafic la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci, măsuri justificate de faptul că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul "Resistematizare strada Brăilei, între bulevardul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi - fost DN 2B Tirighina, tronson cuprins între km 130+600 şi 131+505".

"Pe durata lucrărilor pe bulevardul Dunărea, la intrarea în Galaţi dinspre Tirighina, circulaţia autovehiculelor se va face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă, ocupându-se benzile aferente sensului de circulaţie respectiv. Lucrările se vor desfăşura în două etape. În etapa I va fi restricţionat accesul autoturismelor pe partea dreaptă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci - Galaţi. În sensul acesta se vor monta indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulaţiei pe sensul care rămâne liber. În etapa a II-a, circulaţia autoturismelor va fi restricţionată pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci - Galaţi. Se va semnaliza corespunzător întreaga zonă. Pe toată perioada lucrărilor, echipaje ale Poliţiei Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier", transmite Primăria municipiului Galaţi.

Cine lucrează şi pe câţi bani

Contractul pentru "Resistematizare strada Brăilei între bulevardul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN 2B Tirighina) - Tronson I, cuprins între km 130+600 şi km 131+505" a fost atribuit asocierii Citadina 98 SA - Tancrad SRL - SPC Elite Consulting SRL, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 10.154.959 de lei.

"Conform contractului, va fi complet refăcut segmentul de la Nalba până la intrarea în oraş. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba, pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboşi sau pe Şoseaua de Centură spre Brăila, iar al doilea, cel de la intrarea în Galaţi, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu şi să fie fluidizată circulaţia. Proiectul prevede inclusiv extinderea reţelei de iluminat public, refacerea trotuarului şi realizarea unei piste pentru biciclişti", preciza municipalitatea, într-un comunicat de presă transmis la finele anului trecut.

Citit 13595 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Iunie 2018 03:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.