Tomberoane cu senzori în Complex Ancora

Tomberoane cu senzori în Complex Ancora

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
5 comentarii

Primăria municipiului Galaţi tocmai a demarat un proiect pilot de colectare selectivă a deşeurilor, în cadrul căruia pune la dispoziţia cetăţenilor un modul modern, securizat şi prevăzut cu senzori pentru detectarea nivelului de umplere, conectat la dispeceratul Ecosal. Acest modul a fost montat în zona Complexului Ancora, înlocuind cele două puncte de colectare existente acolo. Ieri, o angajată Ecosal le explica gălăţenilor cum să folosească sistemul.

Administraţia locală spune că proiectul face parte din strategia de modernizare a punctelor de colectare selectivă a municipiului Galaţi. Reamintim că Primăria a scos la licitaţie un contract cu valoarea estimată de 383.000 de lei, adică peste 83.000 de euro fără TVA, pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul „Amenajare şi modernizare puncte colectare deşeuri”. Se doreşte un sistem destinat colectării prin sistem suprateran/subteran a deşeurilor urbane de pe raza municipiului Galaţi în vederea reciclării şi valorificării lor, dar şi rezolvarea problemelor actuale: eliminarea focarelor de infecţie, a mirosurilor neplăcute, a mizeriei din proximitatea punctelor de colectare, dar şi golirea containerelor în condiţii de igienă.

Citit 3631 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2018 02:27

5 comentarii

 • postat de Caţavencu Joi, 12 Iulie 2018 11:01 81.12.149.*** Link la comentariu
  2
  18

  Vax Albina!
  Până nu se face o educaţie/propagandă puternică în mase, până nu se pun camere de supraveghere şi pînă nu se dau câteva amenzi usturătoare celor nesimţiţi, nu se va obişnui românul să fie civilizat!

  Raportează
 • postat de miu Joi, 12 Iulie 2018 10:01 80.97.203.*** Link la comentariu
  10
  3

  Trebuie sa pui mana pe bara pentru a ridica capacul? Foarte neigienic.

  Raportează
 • postat de HAHAHA Joi, 12 Iulie 2018 08:38 194.105.20.*** Link la comentariu
  3
  14

  Putem pune si mama senzorului, ba chiar si camera tv - daca la urma vin angajatii ECOSAL si arunca totul deavalma la gunoi (cica nu are cine sa le sorteze si nici spatii de depozitare nu-s)

  Raportează
 • postat de Georgeta Joi, 12 Iulie 2018 07:19 5.13.209.*** Link la comentariu
  3
  10

  SA SE AMENAJEZE PUNCTELE DE COLECTARE SI IN ZONA PORT CA ESTE DEZASTRU.

  Raportează
 • postat de Vociferor Joi, 12 Iulie 2018 06:18 5.13.231.*** Link la comentariu
  2
  18

  Aceste "module moderne" se vor goli in aceeași mașină? Din cate am văzut acum asa se procedează. Nu-i nimic ca mai sortam si la statie.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro