Concert live, la Foişor. GRATUIT

Concert live, la Foişor. GRATUIT
Seară magică şi muzică bună cu Mad Grooves, la malul Dunării
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Trupa gălăţeană Mad Grooves vine să ne adauge amintiri de neuitat pentru această vară, oferindu-ne o seară cu muzică live, de cea mai bună calitate, melodii atent selectate din zone mai puţin comerciale din repertoriul internaţional. Prin urmare, gălăţenii ar trebui să fie prezenţi în număr cât mai mare duminică, 29 iulie, începând cu ora 20,30, la Foişorul de pe Faleză, la un concert gratuit, oferit prin iniţiativa Fundaţiei "Andreiana Juventus".

Deşi au apărut de un an şi  jumătate în peisajul muzical gălăţean, cei cinci componenţi ai grupului, destul de cunoscuţi din alte proiecte muzicale, au reuşit să atragă public din ce în ce mai  numeros. Cei cinci muzicieni vin din zone muzicale diverse şi se exprimă diferit în materie de coveruri, abordând genuri ca blues, funk, ballads, adaptate pentru cei care vor şi altfel de muzică bună.

Claudiu Rusu a activat opt ani în industria muzicală din străinătate. A început cu postul de production vocalist pe vapoare de croaziera în Florida. În 2007, a obţinut postul de Cruise Director (entertainment manager) la o altă companie de nave de croazieră. În 2013, a activat ca solist în Jakarta şi Bali, în cluburile exclusiviste, afiliate celui mai prestigios lanţ hotelier din Indonezia, "The Mulia". În 2014, s-a întors în ţară şi a participat la concursul "Vocea României", unde a ajuns în semifinală. În urma acestei performanţe, au rezultat colaborări cu producătorii muzicali Atom Music şi Roton Music. În 2016, şi-a lansat primul single, intitulat "În drum spre rai". În paralel cu activitatea solistică în muzica uşoară, Claudiu Rusu activează, de asemenea, ca bariton în cadrul corului Teatrului Muzical "N. Leonard".

Sorin Gheorghiu (tobe) a fost DJ de radio timp de 20 de ani. A activat în mai multe trupe cunoscute: Phoebus, Autograf, Voievod şi Over Band, la care se adaugă numeroase colaborări.

Andrei Tanasaciuc (bass) a cântat cu Equilibricks, trupă care a luat premiul I la Festivalul "Rock în Iaşi", cu Acustic Spectrum, Candy Bar şi Connect-R. Pasionat de chitară bass, experimentează şi arta de a construi asemenea instrumente fascinante. A creat bassul din orchestra care a acompaniat în 2015 şi 2016 concurenţii de la "Vocea României".

Mihai Susma (chitară) este absolvent al Liceului de Artă ”D. Cuclin” şi al Facultăţii de Arte din Galaţi, secţia Teatru, la clasa prof. univ. dr. Adriana Popovici. Actualmente este profesor de chitară în cadrul Şcolii de Arte de la Centrul Cultural "Dunărea de Jos". Ca instrumentist, a avut diverse colaborări, notabile fiind cele cu Peter Band Project, cu trupa Cristal, în cadrul ultimului album ”Meniul zilei”, şi cu trupa X-perience.

Leonard Ambrozie (clape) este inginer de sunet, compozitor şi orchestrator, cu numeroase premii la festivalurile de profil, pasionat de instrumente cu claviaturi.

Citit 3259 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Iulie 2018 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.