APEL | Îl cunoaşte cineva pe acest bărbat?

APEL | Îl cunoaşte cineva pe acest bărbat?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat a cărui identitate nu este cunoscută nici în prezent de poliţiştii gălăţeni care l-au găsit pe raza comunei Drăguşeni, în urmă cu aproape doi ani, aşteaptă să fie recunoscut. Omul a fost reperat pe raza satului Căuieşti, pe drumul care leagă localitatea de satul Ştieţeşti, în ziua de 9 noiembrie 2016.

Rătăcea fără o destinaţie anume, nu avea acte asupra lui şi nu ştia să dea relaţii despre cum se numeşte sau de unde este de loc. Până în prezent, nimeni nu i-a reclamat dispariţia, iar verificările făcute de oamenii legii au rămas fără rezultat. Persoana în cauză se exprimă neinteligibil şi are deficienţe locomotorii.

Poliţiştii au aflat de la el doar că se numeşte "Ion" şi că ar fi muncit la o stână de oi, fără a putea preciza locaţia acesteia. Bărbatul are aproximativ 40-45 ani, înălţime 1,55-1,65 metri, greutate aproximativă 55-60 kilograme, ochi verzi, părul grizonat.

Când a fost găsit, era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, prevăzută cu guler din blană, pantaloni din material textil de culoare închisă şi pe cap purta un fes de culoare albastră.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 5855 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2018 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.