De astăzi, trafic normal pe Oţelarilor

De astăzi, trafic normal pe Oţelarilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Începând din această dimineaţă, potrivit autorităţilor locale, va fi reluat traficul normal pe bulevardul Oţelarilor, între strada Brăilei şi bulevardul Galaţi. Lucrările de asfaltare, executate de Serviciul Public Ecosal, au restricţionat pentru două zile traficul auto afectând, totodată, şi transportul public local.

Mai mulţi cetăţeni ne-au sunat la redacţie revoltaţi că au aşteptat degeaba în staţii, pentru că restricţiile nu au fost anunţate din vreme, iar autobuzele care au venit erau aglomerate.

Reprezentanţii SC Transurb ne-au declarat că, la capătul de linie Micro 19, au fost lipite anunţuri care îi informau pe călători că, din cauza lucrărilor aflate în desfăşurare, există neconcordanţe în graficele traseelor 14, 29 şi 105, şi că mijloacele de transport care deservesc aceste trasee vor întoarce la Cinema Dacia (capăt tramvai).

Ideal ar fi ca a doua etapă a lucrărilor, care presupune asfaltarea Bulevardului Oțelarilor pe sensul de mers către strada Brăilei, să fie anunţată din vreme.

Citit 2346 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2018 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.