UPDATE | Poliţia este în ALERTĂ, după ce un bărbat a fost ÎMPUȘCAT ÎN STRADĂ

UPDATE | Poliţia este în ALERTĂ, după ce un bărbat a fost ÎMPUȘCAT ÎN STRADĂ
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE, luni, 17 septembrie 2018 | Bărbatul împuşcat a avut cel puţin patru gloanţe în corp. Ancheta continuă la Parchet. Bărbatul împuşcat sâmbătă noaptea în cartierul gălăţean Micro 21 este în afara oricărui pericol, fiind internat în secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Galaţi. Asta spun acum medicii despre cel agresat, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple plăgi împuşcate.

Bărbatul prezenta cel puţin patru plăgi, toate provocate de un pistol letal. "Avea plăgi la nivelul hipo-gastro, adică undeva în abdomenul inferior, unul la nivelul coapsei, a fost o plagă transfixiantă, unul la nivelul unei gambe şi la nivelul unui călcâi. I-au fost extrase toate proiectilele, sunt proiectile reale, nu gloanţe de cauciuc, sunt de la arme letale. Au fost cel puţin patru proiectile implicate în agresiunea dumnealui", ne-a spus dr. Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Gălăţeanul a fost adus la spital de un taximetrist, iar medicii l-au stabilizat, iar apoi l-au dus în sala de operaţie. "Un bărbat cu plăgi împuşcate, abdominal şi la nivelul membrelor inferioare, în şoc hemoragic, a fost adus la UPU de un taximetrist. A fost admis imediat la Codul roşu, la urgenţe majore, unde s-au început manevrele de stabilizare a pacientului şi a parametrilor vitali. În momentul în care s-a considerat ca viaţa nu îi mai este pusă în pericol, pacientul a  fost transferat spre sala de operaţie pentru intervenţia chirurgicală şi stabilizarea definitivă. Acum se află internat în secţia de Chirurgie şi este stabil, în afara oricărui pericol", a completat medicul Angel Trifan.

În zona în care s-a întâmplat incidentul, oamenii par să nu fi auzit nimic suspect sâmbătă noapte. Între timp, procurorii gălăţeni continuă ancheta şi, conform unor surse, s-a conturat şi un cerc de suspecţi. Ancheta se anunţă însă dificilă, cel agresat fiind destul de reticent în a da declaraţii.


Poliţia este în ALERTĂ, după ce un bărbat a fost ÎMPUȘCAT ÎN STRADĂ | Focuri de armă pe bulevardul Oţelarilor din Galaţi, în zona Oficiului Poştal din Micro 21, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15-16 septembrie 2018. În urma incidentului, un bărbat de 31 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", cu multiple plăgi împuşcate.

"Poliţiştii de la Secţia 3 au fost sesizaţi de angajaţii de la Spitalul de Urgenţă că la UPU s-a prezentat un bărbat 31 de ani, cu multiple plăgi împuşcate. Iniţial, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Pe baza raportului medico-legal se va stabili încadrarea juridică exactă a  faptei", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Se pare că incidentul a avut loc în jurul orei 1,00, iar bărbatul a ajuns la spital cu un taxi.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care a şi schimbat încadrarea faptei, din lovire sau alte violenţe în tentativă la omor. Cercetările continuă în acest caz, atât pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate sâmbătă noaptea, cât şi pentru identificarea autorilor. (duminică, 16 septembrie 2018)

Citit 19011 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.