Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
2 comentarii

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Galaţi a anunţat unde se pot găsi formularele tipizate de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pe care trebuie să le completeze solicitanţii ajutorului pentru încălzirea locuinţei pe perioada sezonului rece.

Conform anunţului postat pe portalul Primăriei, asemenea documente nu se mai găsesc la toate asociaţiile de proprietari, ca până acum, ci doar la cele care sunt racordate la punctele termice ce vor fi transformate în centrale de cartier. O listă stabilită de Consiliul Local!

Pentru cetăţenii care folosesc pentru încălzire gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri, documentele se găsesc la Serviciul Ajutoare pentru Încălzire din strada Fraternităţii nr. 1. De asemenea, documentele pot fi descărcate şi de pe portalul Primăriei www.primariagalati.ro.

Primăria precizează că un titular are dreptul legal la o singură măsură de protecţie socială, în funcţie de tipul de încălzire a locuinţei (gaze naturale, energie electrică sau lemne, cărbuni, combustibili petrolieri).
Remarcăm că din înşiruire lipseşte încălzirea în sistem centralizat, semn că administraţia locală a exclus din start o asemenea opţiune.

Citit 4108 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 18:42

2 comentarii

 • postat de cetatean Miercuri, 17 Octombrie 2018 07:13 109.96.134.*** Link la comentariu
  0
  6

  care este pretul Gcal produsa de microcentrale si vandute populatiei racordate la acestea?

  Raportează
 • postat de ss Miercuri, 17 Octombrie 2018 06:59 82.137.11.*** Link la comentariu
  5
  5

  Nu se inceteaza odata cu ajutoarele date din bugetul general? Dupa ajutor pt centrale acum trebuie sa le platim si gazul?!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.