Autobuzul lui Moş Crăciun va circula pe traseul 102. Daruri şi distracţie pentru cei mici
Foto: Arhiva VL

Autobuzul lui Moş Crăciun va circula pe traseul 102. Daruri şi distracţie pentru cei mici
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În această perioadă, Moş Crăciun face mari eforturi pentru a ajunge la toţi copii cuminţi. Pentru a se asigura că toată lumea se va întâlni cu darnicul personaj, Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC) a pus, din nou, la cale proiectul de suflet "Autobuzul lui Moş Crăciun".

Ca şi anii trecuţi, "Autobuzul", decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă, va fi în dublu exemplar, astfel încât prichindeii să îi poată cunoaşte şi pe Spiriduşi şi Crăciuniţe.

Cele două autobuze, cu rol de reni ai lui Moş Crăciun, vor colinda oraşul în data de 22 decembrie 2018, între orele 10,00 şi 18,00, pe traseul 102, cu plecare de la capătul troleului din Micro 19. Moş Crăciun, alături de Crăciuniţe şi Spiriduşi, se vor îngriji ca fiecare copil care urcă în Autobuzul Moşului să plece acasă cu un cadou dulce şi cu amintiri frumoase.

"Autobuzul lui Moş Crăciun înseamnă o poveste care a zâmbit către Galaţi. Moş Crăciun, aflat în autobuze ornate în spiritul Sărbătorilor de iarnă, aduce daruri copiilor şi petrece cu ei o zi întreagă, transformând povestea în realitate. În fiecare an, peste 900 de copii primesc dulciuri, jucării, cântă colinde sau recită poezii, iar acest lucru se întâmplă din dorinţa de a sărbători bucuria celor mici", ne-au declarat cei de la Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi.

Acest eveniment este posibil cu sprijinul Transurb SA, Primăria Galaţi, Deutz Romania, MaxBet şi Prosim.

Pentru a cunoaşte parcursul Autobuzului în timpul evenimentului, le recomandăm gălăţenilor să consulte pagina de Facebook a Centrului de Iniţiativă Comunitară. Autobuzul nu va opri în toate staţiile de pe traseu şi va avea o frecvenţa de o oră şi jumătate. Comitetul de organizare include voluntari ai Centrului de Iniţiativă Comunitară şi reprezentanţi ai companiilor implicate direct.

Citit 5146 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.